Sådan kommer du igang teaser billede Bliv Kæmper

Bliv kæmper

Det kræver som udgangspunkt ikke andet end lyst at starte, men der er visse ting man skal overveje inden man går igang. Det vi ofte bliver spurgt om er om det ikke er en farlig sport. Vores svar er ‘Jo, det er det.’ Det er ikke farligere end så meget anden kampsport, men man skal være indstillet på at blå mærker og andre småknubs bliver en del af hverdagen.

Det er også en hård sport fysisk og psykisk, men bare man er villig til at arbejde hårdt, så er det ligegyldigt hvilket niveau man starter ud med. Det er heller ikke den billigste sport at dyrke, så man skal være indstillet på at skulle spare op og have ‘rustning’ som et ekstra punkt i budgettet. Når det så er sagt, så kan intet måle sig med sammenholdet og den personlige vækst vi ser i denne sport. Den er ganske enkelt unik.

opdeler

Før du starter

Hvis du stadig er interesseret i at være med, så er det første skridt at komme med til en træning. Mange klubber er åbne for at interesserede kan overvære træninger og få en snak, og det er muligt at komme og besøge de fælles landstræninger. Her kan du opleve sporten og kæmperne på tæt hold, stille spørgsmål og måske endda prøve en rustning. Men vi må advare om at det er her afhængigheden af kamp i rustning starter for de fleste.

Hvis du først er blevet hooked, så er næste skridt at begynde din egen fysiske træning, samt at tage kontakt til din nærmeste klub. Al begyndelse er en læringsprocess, men klubberne har allerede mange erfaringer i forhold til både træning og køb af rustning, og nogen klubber har også rustning nye medlemmer kan låne til de får deres egen. Dog skal man gøre op med sig selv om man er villig til at bruge både den tid, og ikke mindst de penge, som denne sport kræver.

En rustning kan let løbe op i 20.000 kr, og det er i øjeblikket betalt af kæmperne selv. Du kan sagtens være en del af sporten imens du sparer op til dit eget udstyr, men for din egen skyld bør det være opnåeligt indenfor overskuelig fremtid. Men hvis du er indstillet på den indsats det kræver fysisk og økonomisk, er det det hele værd når man er med til at vinde medaljer for sin klub og for Danmark.


Stadig interesseret?

Har denne sport fanget din interesse, og vil du gerne vide mere og måske opleve det på egen krop, så er du mere end velkommen til at tage kontakt! Den letteste måde at starte ud på ville være enten at tage kontakt til en klub nær dig (læs mere under Klubber) eller ved at deltage til en landstræning. Du kan se vores kalender [her].

Ved deltagelse til en landstræning vil vi stærkt anbefale dig først at kontakte os, så vi ved at du/I kommer. Skriv gerne dit navn, lidt om dig selv, hvordan du fandt DMKS og hvorfor sporten siger dig noget, og sammen finder vi en dag hvor du kan opleve sporten på nært hold.


Kontakt os på:

Email Kontakt@dmks.net

Eller skriv til os på Facebook.