Kontakt DMKS

Har du spørgsmål til DMKS, om hvad vi står for, om hvordan du får fat i os mm. Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på følgende mails.

Bestyrelsen vil hellere end gerne hjælpe dig med dine spørgsmål, eller hjælpe dig i gang inden for sporten.

Er du fra pressen eller er du interesseret i at lave et event med os, så tag kontakt til vores PR afdeling.

Har du spørgsmål ang. hjemmesiden, eller har du tekniske problemer, så tag kontakt til vores IT afdeling.

(Angiv hvorvidt du ønsker at kontakte IT eller PR afdelingen i titlen på din email.)


Kontakt bestyrelsen

Email Kontakt@dmks.net

Kontakt IT & PR afdeling

Email Support@dmks.netopdeler
DMKS

Om Dansk Middelalderkampsport Sammenslutning

Denne hjemmeside er primært til for at informere og udbrede kendskabet til sporten, men det er på sin plads at uddybe lidt om afsenderen, foreningen Dansk Middelalderkampsport Sammenslutning.

Foreningen blev dannet i 2012 under navnet BOTN's Venner. Foreningen havde dengang til primær hensigt at sende danske kæmpere til den årlige internationale turnering Battle of the Nations. I 2013 blev foreningens navn ændret til Dansk Middelalderkampsport Sammenslutning, og formålene har siden været at udbrede kendskaben til sporten, repræsentere danske interesser i internationale sammenhænge og at støtte op om det danske landshold.

Læs vores vedtægter [Her].


På sigt er det DMKS formål at blive landsforeningen for middelalderkampsport, og at indgå i et samarbejde med andre historiske kamsportsgrene. For nu lægges al foreningens energi i at etablere middelalderkampsport som en seriøs og spændende sportsgren her i Danmark.

Medlemskab

For at blive medlem skal du blot udfylde blanketten [Her], overføre kontingent og sende blanketten til kontakt@dmks.net. Som medlem kan du deltage til vores generalforsamling, samt bidrage til sportens udvikling ved at indgå i forskellige udvalg, eller stille op til bestyrelsen.