teaser billede
Rise of the Knights

Rise of the Knights III - 2016

Ved dette års Rise of the Knights i Berlin deltog fire danske klubber samt en dansk kvinde.

International Medieval Combat Federation

IMCF - 2016

Ved IMCF i Portugal deltog det danske landshold i flere discipliner. Landsholdet vand sølv i 10 mod 10.

Battle of the Nations

Battle of the Nations - 2016

Ved dette års Battle of the Nations i Prag deltog Det Frie Kompagni.

opdeler
Rise of the Knights

Rise of the Knights III - 2015

Ved dette års Rise of the Knights stillede DMKS ikke op som et landshold. I stedet deltog en række af Danmarks klubber til denne turnering. Dette års Rise of the Knights skabte stor påstyr herhjemme blandt de danske kæmpere. Der blev endda afsendt et dokument med kritikpunkter. Selvom denne sport endnu er ny, så tages den seriøst blandt DMKS' medlemmer.

International Medieval Combat Federation

IMCF - 2015

Igen i år drog Danmark til verdensmesterskabet i middelalderkampsport, International Medieval Combat Federation. Som dette år blev afholdt i polen.

Dette år stillede 27 lande op, og Danmark havde til mål at holde på vores tredjeplads i 16 mod 16.

Landsholdet formåede at holde sin tredjeplads samtidig med at de vandt tredjepladsen i 10 mod 10, som var en ny kategori dette år.

Battle of the Nations

Battle of the Nations - 2015

DMKS stiller ikke op med landshold til dette års Battle of the Nations, da der ikke var nok tilmeldt.

Danmarks HMB repræsentant vil dog drage til dette års Battle of the Nations.

Dog vil CMFC drage til Tjekkiet og kæmpe for Danmark.

Berlepsch

Juste á Plaisance - 2015

Flere danske kæmpere deltog dette år i turneringen i Berlepsch i Tyskland. Turneringen afholdes til ære for den unge baronesse af Berlepsch.

HMBIA

Dynamo Cup - 2015

Danish Pastry, et blandet dansk hold, deltog dette år ved den store HMBIA turnering i Moskva.

opdeler
Rise of the Knights

Rise of the Knights II - 2014

Dette år var første gang at Danmark stillede op til Rise of the Knights i Tyskland. Rise of the Knights er en turnering som afholdes i Bernau, hvor bl.a. Tyskland, Polen, Frankrig og Italien stiller op. Ved denne turnering havde Danmark en lang række nye kæmpere med, da sporten for alvor havde taget fart på herhjemme. Der var bl.a. nye kæmpere fra Broderskabet samt at CMFC deltog til dette event.

Her vandt Danmark 3. og 4. pladsen i 5 mod 5.

International Medieval Combat Federation

IMCF - 2014

I 2014 deltog Danmark ikke til Battle of the Nations, da sammenarbejdet i mellem HMBIA og DMKS var stoppet. I stedet var Danmark gået sammen med en række andre lande, og havde udformet International Medieval Combat Federation, som Battle of the Nations, skulle være et verdensmesterskab i middelalderkampsport. Danmark deltog selvfølgelig til dette års event der blev afholdt i Spanien. Ved denne turnering kunne Danmark før førstegang stille et 16 mands hold.

Her vandt Danmark 3. pladsen i 16 mod 16 samt 2. pladsen i Stagevåben.

opdeler
Rise of the Knights

Battle of the Nations - 2013

Ved dette års Battle of the Nations var foreningen BOTNs Venner oprettet (DMKS før det hed Dansk Middelalderkampsport Sammenslutning). I 2013 deltog Danmark med et langt større hold, eftersom at interessen inden for sporten havde vokset sig langt større. Danmark var endda i stand til at stille to hold, i kategorien 5 mod 5 dette år.

opdeler
Battle of the Nations

Battle of the Nations - 2012

Battle of the Nations 2012, verdensmesterskaberne i HMB, var den første turnering inden for middelalderkampsporten som Danmark deltog i. Dette var før DMKS var oprettet, men de som drog afsted dengang, var dem som i sin tid oprettede BOTNs Venner der senere hen blev til DMKS. Ved denne turnering var det ikke mere end syv kæmpere fra Danmark som deltog.

Her vandt Danmark prisen for mest autentiske lejr.